HTC Sensation vs. Samsung Galaxy S II


Sper ca mulţi să fiţi la curent cu noile tehnologii în materie de gadgeturi GSM, dar dacă totuşi nu ştiţi ultimele tendinţe, vă prezint cele mai puternice terminale de pe piaţă: HTC Sensation şi Samsung Galaxy S II. Care este principalul atu al celor două? Procesorul dual core de 1.2 Ghz. El este cel care face diferenţa majoră între restul terminalelor (sunt şi altele cu dual core, însă aici apar celelalte diferenţe care vi le voi prezenta în continuare), totuşi nu e acelaşi CPU, pe Sensation fiind prezent 1.2 GHz dual-core processor, Adreno 220 GPU, Qualcomm MSM 8260 Snapdragon iar pe GS2 (Galaxy S II) dual-core 1.2GHz ARM Cortex-A9 proccessor, Mali-400MP GPU, Exynos chipset.

imagine

De departe se ştie că cel mai puternic device de pe piaţă este SGS2 (Samsung Galaxy S 2) datorită CPU, RAM, ecran, modurile de comunicaţie, porturile şi fiind cel mai subţire terminal cu o asemenea putere (125.3 x 66.1 x 8.5 mm). Puteţi găsi o comparaţie tehnică a celor 2 terminale aici. Din ce am observat ca preţ sunt cam pe-acolo ambele (mă refer la fidelizări) însă SGS2 este net superior; plus că am înţeles că Sensation are micile lui probleme (cea mai întâlnită e autonomia, care, dacă foloseşti intens telefonul mai mult de 5h nu ţine). Spor la incertitudinea alegerii!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. Rares spune:

    Mi-am luat SGS 2 de acum o luna jumate (primul lot de la Orange nebranduit si necodat) si nu regret nicio secunda alegerea facuta. E de departe cel mai rapid si cel mai bun smartphone la ora actuala.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *