Google+: cântece şi jocuri pentru voie bună


Hai că titlul e exagerat 🙂 . De fapt e vorba de un singur cântec, probabil primul cântec despre Google+, pe care îl puteţi vedea/asculta jos de tot. Cât despre jocuri, nici ele nu au sosit acum… dar vin. Ne asigură acest anunţ Google, de azi, care şi explică faptul că doar treptat utilizatorii de Google+ vor vedea cel de-al cincilea buton, dedicat jocurilor. Evident nu lipsesc păsările nervoase (Angry Birds), sau mari clasici gen Diamond Dash sau Sudoku. Dacă, ah, nu aveţi cont Google+, dar aţi dori, nu uitaţi să vă luaţi invitaţia de aici.

imagine

Iată clipul ce promovează jocurile pe Google+. Şi uite aşa, Google+ seamănă mai mult cu Facebook. Doar că eu unul nu am jucat nimic pe Facebook… pe Google+ cred că o voi face, cel puţin de dragul testelor. Apropo: evident există o dimensiune socială în joaca pe Google+ (nu e vorba deci de o simplă pagină de jocuri online).

Şi acum cântecul… La ultimele secunde veţi dori poate să daţi sonorul mai încet.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. Razvan spune:

    Acum sincer:daca tot se bate Google cu pumnul in piept ca este el mare si tare in privinta confidentialitatii pe net, de ce trebuie ca atunci cand doresc sa joc ceva pe G+, jocul respectiv imi cere acces la informatiile contului meu? Nu se putea si fara aceasta intruziune in viata personala?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *