Kapow: timpii proiectelor tale


Există numeroase aplicaţii care permit să păstrezi o evidenţă a timpilor dedicaţi diverselor proiecte pe care le ai în desfăşurare. Totuşi, nu îmi amintesc ca până acum să fi prezentat vreunul (poate greşesc). Oricum, Kapow sigur nu l-am prezentat. Să vedem deci ce face. Descărcăm arhiva, o despachetăm şi lansăm executabilul. Nimic de instalat (e deci portabil). După cum vedeţi, are un cronometru mare, ce se porneşte cu butonul Start. Înainte însă creaţi un proiect.

imagine

Filosofia este simplă: când lucraţi la un anume proiect (lista poate include mai multe), puneţi-l pe Kapow să cronometreze, să măsoare timpul. Evident, veţi uita uneori. Cel mai adesea veţi uita să opriţi cronometrul, deşi între timp aţi trecut la televizor, pe Facebook sau orice altceva decât proiectul cu pricina. Nici o problemă: totul este editabil în Kapow. Puteţi reveni la o sesiune de lucru şi să modificaţi ziua, timpul de început şi/sau de sfârşit, precum şi descrierea efectivă a sarcinii sau sarcinilor din acea sesiune. Unii vor vedea aici suspiciunea de falsuri… dar asta doar pentru cei care vor să îşi fure singuri pălăria.

Mi s-a părut interesant faptul că poţi genera rapoarte cu lucrul pe un anume proiect şi transforma într-un deviz 🙂 . Indici cât vrei să fi plătit pe oră şi cu un click pe Print ai ce să dai celui care te plăteşte pentru acel proiect.

imagine

Dacă vreţi să vedeţi cum arată pre-listare, este tabul Preview.

imagine

Ce programe favorite aveţi pentru menţinerea unei situaţii cu timpul pe proiecte? Indicaţi, vă rugăm, în comentarii.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *