Noi interfeţe pentru GMail şi Google Reader


Cei care folosesc GMail au sesizat invitaţia de a folosi noua interfaţă. Am acceptat şi m-am luat cu mâinile de cap. De fapt dacă e să o iau cronologic, mai întâi am sesizat noua interfaţă la Google Reader şi m-am agitat urât de tot. O căutare pe Google m-a condus la articolul lui Staicu, aşa că mi-am instalat un script greasemonkey şi acum Google Reader e mai utilizabil. Dar tot mi se pare lăbărţat exagerat… Anunţul oficial legat de noua interfaţă Google Reader este aici, de unde puteţi afla mai detaliat ce e nou.

Dar să revenim la GMail. După cum am spus, prima impresie a fost că trebuie să îmi schimb monitorul. Recunosc că nu am stat să văd clipul de mai sus, care m-am fi scutit de gânduri ne-dulci la adresa Google. Din fericire rotiţa de Settings din noua interfaţă nu doar că îţi permite să revii la fosta interfaţă (nu faceţi aşa ceva… oricum în curând noua interfaţă va deveni “obligatorie”), dar are şi trei opţiuni pentru Densitatea afişării. Sunt trei opţiuni, iar opţiunea care mă satisface pe mine, la ecranul laptopului meu, este Compact. După ce am schimbat astfel, totul a fost OK. Ba chiar îmi place noua interfaţă. De ar exista aşa ceva şi la Google Reader… Mă enervează să dau F11 doar ca să pot avea mai bine sub ochi conţinuturile web…

imagine

Vedeţi neapărat această pagină pentru prezentarea noutăţilor. Anunţul oficial este aici.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (4 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

3 comentarii

  1. Razvan spune:

    Parerea mea este ca oricum Gmail are o interfata prafuita, demna de anii `80 si numai obligat de situatie folosesc Gmail.

  2. vali.d spune:

    Mie noua interfata mi se pare f curata si am acceptat-o inca de la prima vedere. Probabil ca ptr cei mai conservatori din fire, sau ptr cei f obisnuiti cu alte interfete (yahoo mail in special),ea este deranjanta, dar pe linga aspect sint alte functiuni noi care nu au fost trecute in revista in articolul dvs.Nu o sa o fac eu ptr ca invitatia dvs de a viziona clipul cred ca e suficienta.

  3. Sorin spune:

    Noua interfata nu-mi place deloc: nici ca aspect si nici ca vizualizare rapida a textului. Pare nefinisata, facuta in graba, fara atentie la detalii, chiar daca ideea e totusi buna, dar per total nu o pot suferi…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *