Drawpr: pentru “găleţi” de fişiere


Drawpr este un sit încă în beta şi acum arată foarte promiţător dar cu siguranţă unele lucruri se vor schimba în versiunea finală. Acum, dincolo de designul puţin cam retro, dar care foloseşte totuşi HTML5, avem un sit fără reclame şi care se mişcă rapid. Dacă aveţi de împărtăşit prietenilor fişiere multe şi mici (până în 50MB), situl Drawpr chiar merită atenţia. Puteţi trage cu mouse-ul fişierele în găleată, sau să daţi click pe ea (şi frunzăriţi atunci harddiskul). Fişierele se vor încărca rapid şi veţi avea un link de dat prietenilor cu fişierele colectate.

imagine

Să reţinem neapărat că după 60 de zile (de fapt, dacă e să îi credem pe cuvânt, după 60 de zile de neacces la fişiere) Drawpr îşi rezervă dreptul de ştergere. Oricum, 60 de zile e o limită generoasă. Plus “găleţile” sunt acum nelimitate (adică oricâte fişiere într-una). Nu e generoasă limitarea de 50MB pe fişier. Pentru fotografii, documente şi altele merge. Pentru fişiere video sau altele mari va trebui să apelaţi la “spargerea” în bucăţi de maxim 50MB. Aş mai spune doar că poţi avea “găleţi” publice, dar şi “găleţi” private, în cazul din urmă o parolă deschizând accesul altora pentru descărcare, dar cică şi pentru încărcare de fişiere.

Să vedem cum va evolua în continuare serviciul. Oferta gratuită va rămâne cică gratuită pentru totdeauna, doar că “găleţile” vor avea o limită maximă şi conturile plătite vor fi cu avantaje suplimentare.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *