BitDefender: plăteşti un an, primeşti pe doi


Nu de mult am scris despre Bitdefender Antivirus Free Edition doar în România. Acum revin semnalând, recunosc cu mare întârziere, faptul că pentru câteva zile puteţi cumpăra din câteva magazine (CEL.ro, eMag, evoMAG ş.a.) licenţe pe un an, dar de fapt pe o perioadă de doi ani. Putem privi aceasta şi care o reducere de 50% din preţul licenţei, ceea ce e extraordinar. Dacă vreţi să săriţi direct la cumpărare, iată intrarea pe aici spre cele trei pachete diferite. Doar… grăbiţi-vă (oferta e din 25 până în 30 noiembrie).

imagine

Sunt deci trei opţiuni: Antivirus Plus 2012 la 103 lei, Internet Security 2012 la 148 lei şi Total Security 2012 la 207 lei. Personal am optat mereu pentru pachetul din mijloc pentru că are firewall inclus. Atenţie: fiecare pachet include trei licenţe, pe doi ani (prin dublarea perioadei datorită promoţiei). Dacă aveţi trei calculatoare în casă (hai să mergem pe scenariul acesta, versus 3 prieteni fiecare cu câte un calculator) înseamnă 148/3 = aproximativ 50 lei. Cum e pe doi ani, ar fi 25 de lei pe calculator pe un an ca să fiţi liniştiţi. Nu merită? Ba merită cu vârf şi îndesat după mine. Eu nu câştig nimic din această reclamă şi de fapt nu mai folosesc personal BitDefender de vreo 2-3 ani (folosind MSE-ul, gratuit). Dar la instituţia unde lucrez folosim BitDefender de vreo 4-5 ani. Deci nu vorbesc în vânt. Cât timp am folosit personal BitDefender am fost foarte mulţumit.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (4 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. andrei spune:

    Am cumparat impreuna cu 3 prieteni BitDefender Internet Security. Oferta am gasit-o intr-o acum cateva nopti din greseala pe CEL.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *