Calendar Magic


Am aflat zilele trecute de un program care face multe şi diverse lucruri, dar totul într-o interfaţă a la anii ‘90. Dacă trecem peste acest aspect, Calendar Magic este un program interesant. Ne oferă acces la zeci de calendare, de la cele naţionale, cu sărbătorile lor, la sisteme de calendare (gregorian, iulian, chinez, ebraic şi altele). Habar nu am, dar poate pe la istorie sau la cine ştie ce materii şcolare ar putea prinde consultarea acestor calendare diferite. Utilă e şi urmărirea lor în paralel, pentru a vedea o anumită zi din calendarul nostru (gregorian) la ce zi corespunde în alt calendar.

imagine

Dacă vă întrebaţi peste 100 de zile ce zi va fi, Calendar Magic face calculele. Că înainte, că înapoi, ştie. Indicaţi intervalul şi veţi afla imediat rezultatul. Face apoi diferenţa dintre două date: aşa am aflat că am trăit 13421 de zile până acum… Am aproape 441 de luni la activ! Şi aş tot putea continua cu exemple, dar aţi prins ideea: cam ce ţine de date, luni, ani, calendare, e acoperit în Calendar Magic.

imagine

Dar funcţionalităţile programului merg mai departe cu definirea de alarme sau tot felul de calculatoare matematice, convertoare de unităţi de măsură şi altele…


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *