Swampy, aligatorul care vrea să fie curat


Vă sunt cunoscute filmele în care în canalizarea unui oraş ajung din greşeală animale, care mai apoi, din cauza deşeurilor radioactive, devin nişte mutanţi feroce? Se pare că acelaşi lucru s-a întâmplat şi în jocul Where’s My Water? (azi pe Android la doar 30 de bani), atâta că aici, pe lângă aligatorii mutanţi avem şi unul cuminţel şi simpatic, pe nume Swampy, căruia îi place… să facă baie. Numai că din cauza confraţilor lui, ţevile sunt rupte şi apa nu ajunge până la duşul lui.

imagine

Aşa că, evident, sarcina noastră va fi să săpăm prin pământ şanţuri prin care apa să ajungă la destinaţie, culegând pe drum şi cele trei răţuşte de cauciuc, cu care probabil se joacă Swampy când face baie. Săpatul îl facem simplu, atingând sau trăgând pe ecran cu degetul. Problema este să găsim ruta potrivită pentru apă, mai ales atunci când apar în calea noastră şi ape poluate sau mucegai care creşte rapid când dă de apă, blocând căile de acces. În general avem timp să analizăm nivelul şi să vedem ce ar fi de făcut, dar sunt şi nivele la care este esenţial să acţionăm rapid, altfel creşte cantitatea de apă poluată şi e de rău. Numele fiecărui nivel este important, căci ne dă un indiciu despre ce ar fi de făcut. Sunt şi scenarii în care nu putem sta calmi să vedem pe unde o ia apa, ci trebuie rapid să săpăm şi alte căi pentru ca o parte din apă să ajungă la o răţuşcă sau la vreun mecanism care îşi modifică poziţia pentru a permite accesul apei.

Cu siguranţă unele nivele le veţi relua de mai multe ori, pentru că totul merge bine până la un punct, dar la final săpaţi din greşeală prea mult sau prea puţin, sau prea încet, şi apa se scurge unde nu trebuie. Nu este absolut necesar ca toată cantitatea de apă de care dispunem la începutul nivelului să ajungă la Swampy – o parte am putea dinadins să dorim să o poluăm, pentru a distruge cu ea mucegaiul care altfel ar bloca totul. Nici culegerea celor trei răţuşte nu e esenţială pentru încheierea unui nivel, dar aşa cum ne-am obişnuit deja de la alte jocuri, pentru a trece la un pachet nou de nivele avem nevoie de un număr minim de răţuşte adunate. Dacă mergem pe drumul corect, putem să mai adunăm într-o colecţie şi alte obiecte de baie pentru Swampy. Succes!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. radu.capan spune:

    Aşa cum îmi doream, a intrat şi „Where’s My Water?” – Disney – la seria de oferte cu 10 cenţi pe Android Market. Yeeeee! Evident l-am luat imediat.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *