WPTouch: mai la zi, mai cu constrângeri


Sunt sigur că mulţi vor sări – chiar dacă nu prin comentarii, ci în gândul lor – cum de am prezentat WordPress Mobile Edition, când există WPTouch, mai faimos dar, mai important, ţinut la zi. Ei bine, şi WPTouch e frumos. Pentru mulţi e excelent! Ţine de gusturi. Face parte din aceeaşi categorie: instalezi pluginul şi ai şi temă pentru mobil de-a gata, doar că acum nu e separată, nu e o temă în folderul de teme. În câteva secunde situl Dvs este pregătit pentru mobile, cu o temă ce e intenţionat a la iOS.

imagine

Nu lipsesc în configurările pluginului diverse opţiuni care permit o minimă configurare a aspectului temei. E de fapt o pagină luuuuungă de opţiuni (ce vedeţi mai jos e doar o mică parte). Poţi umbla la ce să se afişeze şi ce nu, la ce culori să se folosească, dacă să pui reclame ori nu, cod pentru statistici şi multe altele. Ce mai: e bine gândit, iar gradul de flexibilitate va mulţumi pe mulţi… evident nu pe toţi. Tocmai de aceea există şi WPTouch Pro (o prezentare mai detaliată aici), o versiune ce costă 49usd pentru un sit; 99usd pentru 5 situri; sau 199usd pentru oricâte situri.

imagine

Preţul este cam mare, după mine, dar vine într-adevăr cu o listă impresionantă de facilităţi suplimentare. Nu doar că se pot configura mult mai multe aspecte, dar sunt şi diverse integrări specifice (de exemplu pentru iPad). Rămâne fiecare să analizeze ce cerinţe are… şi ce buget are.

PS: Aş fi îndrăgit mai mult acest plugin dacă ar fi lucrat cu o temă pusă separat, în folderul de teme.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *