De deprimare: Dibbles iarna


Ştiu, ştiu, rubrica e “De relaxare”, dar Dibbles II Winter Woes e deprimant. În primul rând ca muzică! În al doilea rând ca acţiune! A nu se înţelege că e un joc plictisitor. Dimpotrivă, e interesant. Dacă nu vă amintiţi de Dibbles, despre care am scris în iunie 2011, atunci vă spun pe scurt că e un Lemmings modern, actualizat. Ca în primul joc, şi acum furnicile se sacrifică pentru regele lor. El trebuie să scape… dacă mai reuşesc câteva furnici bine, dacă nu, nu.

imagine imagine

Sunt în total 44 de niveluri. La fiecare obiectivul îl ştiţi deja, iar pentru a-l atinge trebuie să folosiţi diversele acţiuni posibile. Muncitorii roşii se sacrifică pentru ca ceilalţi să poată sări de la înălţime ori căţăra, pentru a trece peste mici hăuri ori pentru a nu se strivi de ţepi ş.a.m.d. Nu uitaţi să mutaţi mouse-ul peste săgeţile de lângă x-ul roşu ca să grăbiţi mersul lor, în special când aţi fixat tot ce trebuie pe drum. “Pietrele” indicatoare pot fi aşezate din prima, iar apoi daţi viteză să apară şi regele.

Ce mai: joc simpatic, inteligent… dar altă muzică nu au găsit??? iar furnicile acelea chiar trebuie să îşi dea viaţa pentru a rezolva obstacolele?


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *