Right Inbox for Gmail


Interesant… Deşi numele nu e tocmai transparent, ceea ce face extensia Right Inbox for GMail ar fi probabil util cândva să facă parte nativ din ce oferă soluţia de email de la Google. Despre ce este vorba? Aproape sigur v-aţi uitat deja la captură aşa că lucrurile s-au cam explicat ceva. După instalarea extensiei şi după ce, desigur, veţi da acordul de acces la contul Dvs, Right Inbox for GMail adaugă un buton: observaţi mai jos, în interfaţa în română singurul buton în engleză – Send Later. Da: extensia aceasta permite trimiterea cu întârziere a emailurilor.

imagine

De ce ai avea nevoie de aşa ceva? Poate doreşti să îţi trimiţi ţie email ca după-masă să nu uiţi să faci ceva. Poate doreşti ca să scrii un email azi, sâmbătă, dar destinatarul să îl primească luni la prima oră, să nu fie îngropat în coada de emailuri primite ci în frunte. Sau poate doreşti să îţi programezi un email pentru 14 iulie când e ziua unui prieten de-al tău şi nu ai dori să uiţi (vedeţi în captura de mai jos că nu eşti limitat la amânarea cu câteva ore – poţi spune exact când să fie trimis emailul). În fine, aplicaţiile sunt multe. Singura problemă majoră este cred de încredere. Acestei extensii i-ar fi imposibil să facă trimiterile întârziate fără să aibă acces la emailuri… dar sunteţi dispuşi să daţi acest acces?

imagine

PS: Dacă decideţi să vă jucaţi cu această extensie apoi doriţi să o dezinstalaţi, revocarea accesului e destul de simplă. Mergeţi la setările contului Dvs şi vedeţi în dreptul la Autorizarea aplicaţiilor şi a siturilor un link cu numele Editaţi. De acolo se rezolvă… Poate veţi descoperi aplicaţii mai vechi cărora le-aţi dat accesul la contul Google şi nu mai este cazul.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (5 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. Gelu spune:

    Utilizez zilnic o extensie similara pentru Gmail – Boomerang. Merge bine insa pentru folosirea gratuita a extensie, exista limita de 10 trimiteri intr-o luna.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *