Fire Ball Plus şi Fire Ball Deluxe pentru Android


Jocurile Fire Ball Plus şi Fire Ball Deluxe, gratuite, ambele pentru Android, dezvoltate de acelaşi producător, sunt oarecum "aceeaşi Mărie cu altă pălărie", adică au aceeaşi idee de joc, design-ul diferind între ele. Astfel, avem o tablă cu o anumită formă, în interiorul căreia se mişcă nişte bile, de diferite dimensiuni, ciocnindu-se şi ricoşând din pereţii tablei. Cu mişcarea rapidă a degetului pe ecran trebuie să "tăiem" din formă, astfel încât să rămână doar un anumit procent din ea, tot mai mic, în varianta Fire Ball Plus, sau să se umple bara de progres în varianta Fire Ball Deluxe.

imagine imagine imagine

Provocarea constă în faptul că nu putem tăia printre bile – ar fi super ca aşa să putem reduce numărul lor -, toate trebuie să fie de aceeaşi parte a tăieturii, şi nici nu avem voie să atingem vreo bilă în timp ce tăiem – caz în care trebuie să reluăm nivelul. În varianta Fire Ball Plus, tablele par din lemn, dar unele au şi margini de metal pe care nu putem să le tăiem. Această variantă are un prim set cu 50 de nivele, şi un al doilea set care se deblochează doar după ce l-am jucat pe primul. Varianta Fire Ball Deluxe are două seturi de nivele, cu grade diferite de dificultate: Easy şi Hard, fiecare cu 48 de nivele. Formele tablelor, care acum par din piatră, sunt la fel în cele două seturi, diferenţa constând în marginile metalice care ne încurcă din nou.

imagine imagine imagine

Pentru fiecare nivel, în funcţie de cât de bine îl terminăm, primim de la 1 la 5 stele. Unele bile mai mari explodează după un anumit timp – adică se împart în trei bile mai mici, făcând mai dificilă găsirea unei porţiuni libere de teren pe care să o tăiem. Mai primim şi anumite bonus-uri – elemente pe care trebuie să le prindem şi care de exemplu încetinesc bilele sau ne dau o viaţă în plus. Succes!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *