Vreţi gratuit 400MB de iconiţe, cu tot cu surse?


Oferte la pachet am tot văzut. IconShock oferă contra 49 usd un pachet ce include nu doar iconiţe ci şi teme WordPress, elemente de design şi altele. Dar nu despre aceasta vorbim acum. Dacă mergeţi aici veţi găsi o ofertă greu de refuzat. E vorba de un pachet cu zeci de seturi de iconiţe, şi ceea ce este extraordinar e că vin şi cu fişierele “sursă”, adică AI sau/şi PSD, aşa că le poţi modifica după nevoile proprii – poate îţi place o iconiţă dar ai vrea alte nuanţe sau să elimini/adaugi un anume element.

imagine

Pachetul, când l-am descărcat eu, avea peste 400MB. Înţeleg că pachetul ar fi actualizat săptămânal, aşa că depinde când citiţi articolul fie… nu mai găsiţi nimic, fie găsiţi un pachet şi mai mare şi mai complex. Despre calitatea iconiţelor din pachet nu ştiu cum aş putea-o măsura. Sunt şi PNG-uri de 512×512! Găsim iconiţe pentru diverse nevoi: webaplicaţii, comerţ, social, mobile, multimedia… Unele seturi au 5-6 iconiţe, altele mai multe. Nu spun că e ultima colecţie de iconiţe de care veţi avea vreodată nevoie, ci doar că nu merită ratată.

imagine

Atenţie: iconiţele sunt pentru proiecte personale. Pentru proiecte comerciale revenim la oferta amintită iniţial – pentru 39usd primiţi aceste iconiţe, alte multe iconiţe, şi altele decât iconiţe, cu drept de folosire în orice proiect.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (6 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *