WordPress: anunţă când se lansează situl


Dacă lucraţi la un sit, realizat în WordPress, iar domeniul este cunoscut, nu aţi dori ca lumea să vadă procesul de “ridicare”. Şi dacă lumea nu ştie, dar aţi lăsat ca Google să poată indexa situl, “vestea” poate ajunge şi unii să vadă lucrările în desfăşurare. Este mai sigur să apelaţi la soluţii care le arată vizitatorilor o pagină “under construction”, în timp ce Dvs puteţi lucra fără probleme dincolo de cortină. O astfel de soluţie este pluginul Custom Coming Soon Pages, care e gratuit, dar are şi o surată comercială ce poate evident mai mult.

imagine

În esenţă, pluginul tocmai menţionat ne permite să indicăm o dată de lansare, să explicăm în câteva cuvinte ce se întâmplă, şi face pagina de anunţ foarte socială, cât se poate de socială (din fericire totul e modularizat, deci poţi scoate ce nu ai nevoie). Desigur, ca să scrie pre dulcea noastră limbă câte zile, ore, minute şi secunde mai sunt, a trebuit să intru în theme_functions.php din folderul themes al pluginului, dar astfel de lucruri sunt uneori inerente (nu toţi se gândesc la localizare simplă). O alternativă ar fi mai simplul Ultimate Coming Soon Page, care încă nu are, dar va avea de asemenea o variantă comercială, mai avansată. În acest din urmă caz pagina poate fi mai fin “reglată”, dar desigur cu cunoştinţe cerute de HTML şi CSS mai multe.

La final vă indic un articol cu diverse soluţii pentru problema explicată aici. Atenţie: unele soluţii sunt comerciale, dar sunt şi unele gratuite. Deci vedeţi 25 WordPress Coming Soon Themes and Plugins.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. Foarte interesant si util. Daca ai putea sa pui mai multe pluginuri pentru WordPress ar fi super. Mersi.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *