System Ninja: a la CCleaner


Eu unul nu mă despart niciodată de CCleaner, pe care îl folosesc pentru curăţenie, configurări, dezinstalări şi altele. Dar nu înseamnă că nu sunt deschis şi spre alternative. Am testat de exemplu System Ninja, care are şi o versiune portabilă. Cum se defineşte? Permiteţi-mi să las în engleză – e scurt şi la obiect: “System Ninja is a fast, powerful and effective system optimization solution for Windows XP, Windows Vista and Windows 7. It is designed to quickly remove unwanted files, increase system performance and help fix problems.”

imagine

După cum vedeţi mai sus, programul poate face o vânătoare pe calculator după fişiere inutile. Categoriile le alegeţi din dreapta. Da, într-adevăr, nu poţi opta să şteargă de exemplu doar istoricul din Firefox, nu şi din Opera, dar asta… Programul trece dincolo de curăţenie şi oferă informaţii despre tot ce porneşte deodată cu sistemul de operare (din Startup Manager), putând să ştergi ce ştii sigur că nu îţi (mai) trebuie. De asemenea poţi vedea lista proceselor active.

imagine

În fine, acelaşi program ne poate şi spune despre ce avem în calculator: de la sistemul de operare la discurile logice, de la procesor la placă de bază şi altele. Per ansamblu… un program de reţinut!

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (7 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *