Fall Down: Elemental pentru iOS


Poate pentru că era în top când m-am uitat printre aplicaţiile pentru iPhone, dar sincer nu mai ştiu cum, unul dintre primele jocuri pe care le-am încercat a fost Fall Down: Elemental. Cam ce propune jocul cred că se înţelege din captura ultimă: avem o bilă care caaaaaaade şi trebuie să o conducem printre “rafturile de lemn”. Totul din înclinarea telefonului sau a tabletei (merge şi pe iPhone şi pe iPad). Uneori bila curge lin şi tot cobori, dar alteori oricât ai da din mână bila rămâne sus şi… gata nivelul!

imagine imagine imagine

Iniţial nu reuşeam să fac nici suta de puncte, apoi mai multe, până am ajuns la vreo opt sute de puncte, dar se pare că tot insuficient pentru a trece pe Zone 1. Desigur, aş putea cumpăra accesul la zona următoare, dar nu are farmec :). Mai bine perseverez, chiar dacă factorul “noroc” mă disperă uneori. Din fericire sunt câţiva aliaţi importanţi. Nu ştiu dacă pe parcurs bonusurile de înmulţesc, dar în prima zonă apar trei: multiplicarea bilelor (care, sincer, uneori mai mult te încurcă), încetinirea timpului (ocazie să o tuleşti printre rafturi) şi… favorita mea… fantoma (aceasta permite să cobori cu bila ca prin brânză, adică prin rafturi, aşa cum o fantomă trece, cică, prin pereţi).

Acelaşi dezvoltator are şi Car Racing. Desigur, tot din înclinarea iPhone-ului sau iPad-ului se joacă. Pe Android am văzut aşa ceva cu o motocicletă, dar nu reţin numele jocului. Acest Car Racing are două variante: una gratuită şi alta comercială. Cea gratuită e cam inutilă: abia porneşti şi după câteva secunde, poate zeci de secunde, ţi se spune că ai parcurs maximul admiţibil: “cumpără versiunea comercială”. E vorba doar de un euro, deci nu e capăt de lume, dar parcă totuşi aş fi vrut să pot testa mai mult decât câţiva metri, zeci de metri parcurşi virtual. Mă mai gândesc dacă îl cumpăr. Rămân pe moment cu Fall Down: Elemental, cu speranţa că ajung şi în zona 2 şi poate mai departe 🙂 .

imagine imagine imagine

PS: Clone Fall Down sunt multe, dar cine îmi poate recomanda una reuşită pentru Android?


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *