Aţi dori să păstraţi ofertele GAOTD?


Sunt sigur că ştiţi de situl GiveAwayOfTheDay. Era o minune acum câţiva ani: zi de zi un program şi un joc nou. Apoi jocurile au fost limitate la week-end. Programele sunt interesante, dar nu toate de mare calitate. Oricum, din când în când apar oferte extraordinare (aşa că GAOTD e o minune şi azi), cu softuri în valoare de o sută sau chiar mai multe sute de dolari. Şi atunci ai vrea să păstrezi oferta… Ah, dacă nu ştiţi – aţi trăit pe o insulă până acum? – oferte GAOTD sunt valabile 24 de ore, iar după acest interval nu mai pot fi reinstalate.

imagine

Eu unul, la un moment dat am făcut un test cu Comodo Program Manager, care face kituri din programele instalate – mi-a mers pentru GAOTD!!! Dar mai există o alternativă, programul unui francez: GAOTD Setup Keeper. Pagina principală a programului ar fi aici, dar frunzăriţi de la Browse All Files ca să ajungeţi la ultima variantă pentru calculatorul Dvs (când scriu eu articolul, ar fi versiunea 3, din 17 martie a.c.). Paşii pentru a păstra o ofertă ar fi aceştia:

  1. trebuie să fiţi pe fază cu oferta (da, da, de asta nu scăpaţi – abonaţi-vă la RSS eventual) şi în cele 24 de ore când se oferă ceva interesant să treceţi la pasul 2
  2. din meniul Downloader alegeţi Software (sau Ctrl+D); se va descărca oferta zilei acolo unde indicaţi Dvs
  3. deschideţi arhiva de la GAOTD şi să sperăm că e doar Setup.exe (nu ştiu dacă merge şi la ofertele, mai rare, când e separat Activate.exe) şi lansaţi instalatorul
  4. nu trebuie să parcurgeţi paşii de instalare!!! aceasta pentru că GAOTD Setup Keeper vânează instalatorul curat, ce poate fi folosit oricând ulterior; mergeţi deci în Setup keeper la Software (sau sâmbăta şi duminica la Game)
  5. din nou indicaţi o cale, iar acolo se va salva instalatorul extras (apoi puteţi închide instalatorul original, notând eventuala cheie dacă apare la final)
  6. gata!

Subliniez că personal nu am testat, dar se pare că merge şmecheria. Am aflat de soluţia aceasta de pe gHacks, şi dacă vă uitaţi acolo la comentarii, un John C explică cum se poate face cam tot aşa ceva, chiar fără programul GAOTD Setup Keeper.

PS: Programul GAOTD Setup Keeper s-ar putea să dea eroare la lansare. Mergeţi aici, jos în pagină daţi click pe butonul cu Download Zip-File, iar DLL-ul din arhivă puneţi-l în folderul programului GAOTD Setup Keeper. Şi va merge.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (4 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *