80 de pluginuri jQuery


Uau, uau, de trei ori uau! Nu cred că aţi dori să scăpaţi din vedere colecţia 80 Useful (Free) jQuery Plugins to Enrich Your Site’s User Experience apărută recent (acum câteva zile) pe instantShift.com. Cu tot respectul pentru alte biblioteci JavaScript, jQuery e cea mai populară şi adoptată de multe “case mari”, precum Google, Microsoft ş.a. Nu face minuni pentru cei care nu au minime cunoştinţe de HTML, JavaScript şi CSS, dar uneori, folosind pluginuri, poţi doar din copy & paste să obţii efecte fantastice.

imagine imagine

Cât de greu este de exemplu să faci un slider arătos cu jQuery şi anumite pluginuri? Atât de greu cât să faci o listă în HTML 🙂 . Şi evident selecţia merge dincolo de slidere. Vom găsi şi pluginuri pentru formatarea textului, pentru formulare, pentru încărcare de fişiere, pentru aplicaţii mobile ş.a. Şi pentru fiecare plugin avem două butoane: unul ne duce la pagina de demonstraţie, iar altul la pagina propriu-zisă a pluginului, inclusiv pentru descărcare. La multe pluginuri cele două adrese coincid.

Parcurgând lista am văzut multe pluginuri pe care abia aştept să le explorez mai în profunzime. Citez câteva din cele ce mi-au reţinut atenţia:

BONUS!!! Am mai găsit ceva, tot recent: 85+ Cool jQuery Effects Roundup.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (4 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *