Excelent! Dropbox e mai generos


Ştiţi melodia, nu? Fără Dropbox viaţa mi-ar fi mai grea şi am spus-o de atâtea ori că m-am săturat eu. În acelaşi timp e adevărul gol-goluţ: Dropbox pentru mine înseamnă nu doar siguranţă dar şi eficienţă, plus că îmi permite să am lângă mine (pe smartphone) mereu fişierele importante. E o COMOARĂ! Vestea bună, comunicată aici azi, este că Dropbox rămâne la 2GB oferiţi gratuit. Pardon, asta nu e vestea bună. Vestea bună este că pentru fiecare prieten ce intră în hora Dropbox prin tine, şi el primeşte 500MB, şi tu. Până acum era 250MB, dar de acum e dublu: 500MB.

imagine

Aceasta înseamnă că un nou înscris porneşte de la 2GB (sau 2,5GB dacă porneşte de la linkul cuiva de recomandare), putând să invite câţi vrea, dar doar primii 32 se calculează – ajunge astfel la 2GB+16GB=18GB!!! Desigur, la mine vedeţi 29GB, dar aceasta pentru că am fost băiat deştept de câteva ori: am pornit cu Dropbox din beta, când dădea 5GB; am participat apoi la nişte teste, ce mi-au mai adus 5GB… Plus că dublarea câştigului per prieten se face şi retroactiv. Deci veste bună şi pentru cei ce au cont de mult timp. Oricum, repet, nici pentru unul care porneşte acum nu e rău. Unde mai pui că nu toţi au nevoie de chiar atâţi GB. Eu folosesc 10GB, dar unii vor fi mulţumiţi poate mult timp şi doar cu 2GB.

imagine

Deci… deschideţi-vă cont şi invitaţi-vă prietenii. Ca să porniţi cu dreptul, puteţi folosi acest link şi aşa veţi primi 500MB în plus.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (4 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

5 comentarii

 1. jürgen.toth spune:

  Pe lângă generozitate se poate adăuga înca un plus pentru simplitatea utilizării: Dropbox suportă în interfaţa web funcţia de Drag & Drop (cel puţin pentru navigatoarele moderne, ex. Firefox, Chrome si Safari :)).

 2. antivirus2012 spune:

  2 GB pentru început + 750 MB pentru niște chestii pe care trebuie să le faci + 16 GB di referral + 3 GB pentru testarea versiunii beta prin urcarea a 3 GB de poze și video de pe un card = 21,5 GB. Eu zic că este arhi-suficient.

 3. Ady spune:

  Eu am 50GB parca pe Box.net.
  Nu am de ce sa ma plang si sunt cam aceeasi chestie. 😀

 4. radu.capan spune:

  Box.net e pentru depozitare. Dropbox e pentru sincronizare. Depinde care ce vrea.

 5. Sorin spune:

  Dropbox e zgarcit de tot si se cramponeaza pe o limita cam mica. Ideea este super-misto si cei 2GB pot fi eficient folositi de cei cu „simt de raspundere”. Dar cei 2 GB tot putin este pe linga alte cifre „la moda”…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *