Getting Nuts pentru iOS


Gettings Nuts e genul acela de joc excelent ca să te relaxezi când ai câteva minute moarte. Pe scurt avem de condus o veveriţă moartă după nuci (alune, ghinde… după imaginaţie). Ea sare între doi copaci, situaţi pe marginea ecranului. Iniţial am crezut că trebuie apăsat într-o parte sau alta, dar nu, oriunde apeşi pe ecran, ea sare pe partea opusă. Deci manevrarea e banală, doar că săritul e cu surprize. În primul rând trebuie să schimbe copacul când apar crengi în cale. Mai apoi apar şi alte obstacole, precum ciocănitori, ciori, dar şi nişte păsări albastre tupeiste care aruncă cu ouă!

imagine imagine imagine

În drum avem trei alune de cules, dar nu e obligatoriu. Perfecţioniştii vor relua însă un nivel până strâng toate cele trei alune. Partea foarte bună este că dacă distrugi trei duşmani primeşti o aură, o forţă specială de a trece prin orice, inclusiv prin ramuri. De asemenea de la un moment dat apar scorburile în copaci, care sunt un fel de teleportatoare 🙂 tot mai sus şi mai sus. În fine, probabil pe parcurs apar şi alte obstacole, dar şi ajutoare. Ideea însă aţi prins-o. Am găsit şi o înregistrare cu cineva jucând primele niveluri.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. Florin spune:

    Pare interesant. Aproape identic cu NinJump:
    http://www.backflipstudios.com/games/ninjump/

  2. radu.capan spune:

    Corect, seamănă foarte mult. Getting Nuts e mai pentru copii, nu doar ca temă dar şi prin desenul mai mare (la Ninja e mai minuscul).


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *