ArcSoft PhotoStudio 6: de la 80usd la 0usd


Despre GiveAwayOfTheDay ştiu de ani de zile şi sunt abonat via RSS ca să ştiu de ofertele lor. Nu cred că ştiam de DailySoftwareGiveaway, care oferă programul ArcSoft PhotoStudio 6 (OFERTA A EXPIRAT). Detalii despre ofertă găsiţi aici – veţi găsi acolo un link spre o arhivă cu un ReadeMe.txt. Acolo (nu ar fi corect să dezvălui aici) găsiţi cuponul care reduce preţul de la 79.99usd la 0usd. Mergeţi deci pe pagina programului şi comandaţi-l. Nu vă speriaţi de partea cu carte de credit sau PayPal: fiind 0usd, nu e nevoie de ele.

imagine

Aţi dat cuponul din ReadMe.txt? Atunci preţul e zero şi puteţi descărca fără probleme. Am parcurs paşii, iar mai jos vedeţi că am primit codul de activare. Acesta soseşte şi prin email, aşa că pot să îmi instalez când vreau PhotoStudio 6. Dar l-am instalat acum, ca să îmi dau seama cu ce se mănâncă. Avem de-a face deci cu un editor de imagini… cât de avansat depinde cu ce îl comparaţi 🙂 . Îmi seamănă cu PaintShopPro, pe care eu îl folosesc zilnic, dar nu e chiar de nivelul lui. Oricum, PaintShopPro gratuit nu veţi vedea (aproape sigur) niciodată. PhotoStudio include mai toate elementele pe care le-am aştepta: lucru cu layere, pensule, histograme, texte, forme, gradienţi, decupări diverse, efecte, filtre… Vă trimit încă o dată spre pagina programului unde există o listă cu facilităţile mai importante.

imagine

Un ghid vizual cu capturi mai mari găsiţi aici. Aşa, săpând pe net, de exemplu PCWorld îi dă 4  din 5 stele, ceea ce e onorabil. Dacă PhotoStudio vi se pare mai puternic decât editorul de imagini pe care îl folosiţi acum, daţi-i o şansă. Mai ales că nu cheltuiţi nimic.

imagine

PS: Revenind după câteva ore, văd că oferta a expirat, iar cuponul a fost invalidat. Îmi pare rău. Au fost norocoşi cei ce au citit articolul dimineaţa, când mai era valabil. Vedeţi pe DailySoftwareGiveaway noul soft oferit gratuit.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. pety spune:

    Expirata…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *