Câte zile mai sunt până la episodul X din serialul Y?


Probabil şi Dvs urmăriţi, prin diverse metode, seriale de peste Ocean, aşteptând cu nerăbdare un nou episod. Primul sezon din Alcatraz s-a încheiat (am rămas dezamăgit de final), la fel şi din Ringer (dar finalul mi-a plăcut). Acum aştept cu nerăbdare ultimele episoade din Once Upon a Time… Dar nu despre gusturile mele în materie de seriale este vorba. Ci de o extensie pentru Chrome, despre care am aflat astăzi via AddictiveTips, şi care se numeşte pompos My Episode Guide.

imagine imagine

Ce face extensia se vede deja din prima captură: puteţi să adăugaţi seriale (asiguraţi-vă că le scrieţi corect numele) şi veţi vedea într-o iconiţă câte zile mai este până la cel mai apropiat episod. Un click pe iconiţă vă deschide un mic panou unde puteţi vedea lista serialelor, şi ce episoade mai vin, în câte zile. Simplu şi la obiect. Evident că fanii înrăiţi ştiu deja că luni aşteaptă serialul acesta, marţi acesta… dar pentru unii cred că extensia va fi utilă, amintindu-le când e cazul să caute episoade noi…

PS: Vedeţi şi tabul cu Conţinut similar pentru extensii care fac cam acelaşi lucru. La o primă privire pare interesantă extensia TV WatchList (a doua captură), dar nu am testat-o.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. George spune:

    Cool! Merci pentru pont. 🙂


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *