Tururi foto în Google Maps


Că Hărţile Google ne permit să vedem globul cum cei de acum o sută de ani nici nu ar fi visat, e clar. Putem străbate străzile marilor oraşe, putem să estimăm distanţe, să proiectăm călătorii, iar mai nou putem avea din scaun tururi foto pe la obiectivele mai importante din lume. Anunţul oficial e de astăzi: Visit global landmarks with photo tours in Google Maps. Veţi găsi acolo câteva propuneri, precum Bazilica Sf. Marcu din Veneţia sau celebra Fontana di Trevi. Dacă tot au fost fotografiate de mii de ori, spune Google, de ce să nu montăm fotografiile în tururi?

imagine

Ei bine, pentru a vedea aceste tururi suntem invitaţi să folosim Hărţile Google cu WebGL, ceea ce poate nu va merge pe fiecare calculator. Mie de exemplu mi-a spus că nu am un calculator suficient de puternic, şi totuşi mi-a mers. Dar haideţi să vedem prezentarea noutăţii. Dacă vreţi să vedeţi câteva tururi declarate ca favorite de Google, mergeţi aici şi fiţi atenţi la banda din stânga.

Cât priveşte partea cu WebGL, merge cu Chrome şi Firefox ultimele versiuni, nu ştiu dacă şi cu alte navigatoare. Anunţul de la vremea lui îl vedeţi în formă video mai jos. Spor la explorare!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *