Wondershare Slideshow Builder Standard gratuit o vreme


Programul ar trebui să vă fie cunoscut, cel puţin celor ce ne citesc de mult timp. În 2010, vezi aici, era oferit gratuit prin GiveAwayOfTheDay. Apoi i-au scos o surată 100% gratuită, prezentată aici şi aici, apoi omorâtă probabil pentru a conduce oamenii spre cele două versiuni comerciale: Standard şi Deluxe. Via Facebook am aflat de o promoţie de vreo două săptămâni, în care versiunea Standard e gratuită (de la 50usd), iar versiunea Deluxe e 13usd (de la 70usd), adică vreo 40 de lei. Amândouă ofertele sunt la fel de tentante… dar depinde de nevoile fiecăruia.

imagine

În primul rând să nu uităm că şi Picasa de la Google şi Windows Live Movie Maker ştiu să facă slideshow-uri din imagini, ba chiar şi din materiale video, însă cu o paletă de opţiuni destul de săracă. Versiunea Standard a programului chinezilor merge deja mai departe (atât doar că fără video, dar ca efecte şi posibilităţi de creare), iar versiunea Deluxe pe culmi noi (cu fotografii şi cu clipuri video). Dacă mergeţi la pagina promoţiei veţi vedea un tabel comparativ între versiunile Standard şi Deluxe. Pentru versiunea acum gratuită va trebui să indicaţi o adresă validă de email unde primiţi cheia de înregistrare. Interesaţi? Perfect! Neinteresaţi? Atunci vedeţi alte articole 🙂 .

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

3 comentarii

 1. pety spune:

  Excelent! Cu multumiri!

 2. pety spune:

  Apropos!

  A mai fost o oferta giveawayoftheday excelenta, aici http://ro.giveawayoftheday.com/wondershare-video-studio-express12/

  Atunci am achizitionat de la Wondershare Video Editor cu numai 9.95USD. A fost o reducere de nerefuzat.
  Impreuna cu Wondershare Slideshow Builder Standard este extraordinar.

 3. moroshan spune:

  Wondershare oferă o gamă de produse (numai Iliescu să o dea pe… limbă de lemn !? 😉 ) superfaine, dintre acestea aş menţiona Wondershare Video Converter (cu variantele aferente) care, după opinia mea (sunt alţi cunoscători mai de băgat în seamă), este cel mai fain program de convertire video-audio 🙂 despre oferta de faţă, ce să mai zic: 10 cu steluţă 🙂


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *