1 iunie: cărţi pentru copii


Admit că există din start două probleme: nu mulţi părinţi mai cumpără azi cărţi copiilor lor (sau nu mulţi copii sunt încântaţi de un astfel de cadou, preferând gadgeturi de impresionat) şi în al doilea rând dacă abia zi comanzi, vei primi pachetul abia săptămâna viitoare. Şi totuşi, pentru părinţii de modă veche, care doresc să investească în cărţi pentru copiii lor (şi de fapt oferta nu se limitează la cărţi pentru copii) aş dori în mod special să amintesc de promoţiile din această perioadă de pe Elefant.ro şi eMag.ro. Şi să începem cu Elefant.ro, secţiunea pentru copii.

imagine

Reducerile, chiar dacă nu se văd clar în captură, sunt de la 35% în jos. De fapt cele mai multe le veţi găsi reduse la 27%, pentru că între 1 şi 3 iunie mai toate cărţile sunt reduse cu 27%, indiferent de categorie. Deci romanul, cartea de informatică sau enciclopedia pe care o doreai de atâta timp o poţi cumpăra acum cu o reducere semnificativă. 27% la urma urmei e aproape o treime din preţ 🙂 . Aproape. Şi să mergem acum mai departe, la eMag. Da, (re)distribuie şi cărţi, pe lângă electronice. Problema e că trebuie să deschideţi o anumită categorie pentru ca apoi să aveţi acea căsuţă Promoţii. De exemplu de aici puteţi explora promoţiile pentru enciclopedii, din categoria Copii. Sau de aici enciclopedii pentru toate vârstele. Sau poate că întâmplător 😉 vă interesează cărţile de la IT & C. Promoţiile sunt undeva la 30-35%, deşi în unele reclame văd că ar fi până la 75%.

imagine

Ei, dar dacă tot am poposit pe eMag şi dacă ne gândim că şi noi, cei mari, suntem copii(i părinţilor noştri), nu cred că e lipsit de interes să fac trimiteri spre achiziţionarea atât de aşteptatului şi comentatului Samsung Galaxy S3. Este la 2.699 lei la eMag sau la 2.649 lei la CEL.  De azi se poate comanda!

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *