Kindle pentru PC şi nu numai


Tocmai am vorbit de un sit de unde poţi să afli despre cărţi oferite pentru 0 lei/usd, pe Amazon.com. Şi la final am spus că putem citi cărţile chiar în navigator, de la o anumită adresă. Dar totuşi… fără internet nu se poate? Ba se poate. De aceea continui subiectul vorbind despre Kindle for PC. Aplicaţia cere instalare şi apoi identificare cu contul de pe Amazon. Am făcut aceasta şi în câteva secunde au început să “curgă” ceea ce am “cumpărat” pe gratis. Din start aplicaţia vine cu 3 cărţi (parcă 3) aşa, de demo, dar repet: se vor sincroniza şi cărţile luate prin ofertă, sau luate contra cost.

imagine

Astfel şi când sunteţi fără internet veţi putea citi. Mai mult, veţi sesiza că o carte deschisă în navigator se va deschide în program acolo unde aţi rămas. Şi ca orice “cititor” de cărţi electronice, şi Kindle pentru PC oferă sistem rapid de navigare între pagini, căutare, semne de carte, una sau două pagini vizualizate deodată, scris negru pe alb sau alb pe negru ş.a.

imagine

Şi nu, cu cărţile luate de pe Amazon nu sunteţi limitat la citit în navigator sau pe PC. Mergeţi aici şi alegeţi ce soluţie doriţi, de la PC şi Mac la smartphone-uri, fie ele (cu) iOS, Android, Windows sau BlackBerry. Am instalat pe un iPhone reader-ul Kindle, evident am trecut prin autentificarea cu contul de pe Amazon, după care din nou am regăsit imediat lista de cărţi: o apăsare şi cartea s-a descărcat în telefon; încă o descărcare şi cartea s-a deschis. Dacă am mai deschis-o vreodată, mi s-a deschis unde rămăsesem. Cool! O lectură continuă dincolo de “suportul” de lectură. Mai rămâne dacă am cartea tipărită să se deschidă şi ea automat la pagina unde am rămas 🙂 .

imagine imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (5 evaluări, media: 4,80 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. jürgen.toth spune:

    Kindle oferă suport şi pentru Google Chrome: http://www.amazon.com/gp/sendtokindle/chrome


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *