S/2: Pentru webmasteri


Sunt câteva articole pe care aş dori să le semnalez, e drept că în grabă, aşa că intră la S/2 (scurt pe doi). Şi am să încep cu cel care m-a interesat mai mult: Powerful New CSS- and JavaScript Techniques. Puteţi parcurge articolul ca spectator, admirând la ce culmi noi se poate ajunge cu CSS şi Javascrips, sau ca “actor” implicat, inspirându-vă pentru propriile proiecte. Veţi găsi în total cinci secţiuni: CSS Transitions and Animations
Useful and Practical CSS Techniques; CSS Typography and Text Techniques; CSS Navigation Menus and Hover Effects; Visual Techniques With CSS
.

imagine

Am spus “pe scurt”? Am spus. Aşa că trec mai departe. Chiar azi a apărut un alt articol interesant: Form-Field Validation: The Errors-Only Approach. Pare un articol teoretic şi evident are o importantă parte teoretică, dar din acest motiv nu trebuie neglijat. Dimpotrivă, o lectură atentă o să vă comunice cam prin ce secol 😉 sunteţi la capitolul validarea formularelor. Şi webmasterii ar trebui să fie foarte interesaţi şi de materialul Coding Q&A With Chris Coyier: Box-Sizing and CSS Sprites, care prezintă şi aspecte de bază şi unele mai avansate. Şi ca să închei cu SmashingMagazine, mai semnalez un articol: All About Unicode, UTF8 & Character Sets.

imagine

În rest… ar mai fi o recomandare, de pe SmashingHub: 25 Useful CSS3 Tools and Auto Generators. Unele le-am mai pomenit pe aici de-a lungul timpului, dar ca de obicei, parcurgând lista, vor sări şi iepuri noi.

PS: Bonus ar mai fi ceva – CSS3 Pictogram Button. La o primă privire pare ceva numai bun de pus un semn de carte… pentru cândva.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *