Daum PotPlayer: alt player media


Personal sunt mulţumim de KMPlayer, dar uite că tot coreeni mai au o ofertă: Daum PotPlayer. Am aflat via AddictiveTips de acest program şi am aruncat un ochi pe Download.com şi pe SoftPedia.com: opiniile sunt de bine. De exemplu primul sit citat se termină cu această concluzie: Daum Potplayer proved one of the more versatile freeware players we’ve tried. După cum observaţi nu v-am dat un link spre pagina oficială a programului, pentru că nu prea cred că ar folosi cuiva în coreeană (insistaţi? vedeţi aici).

imagine

Nu pot deci enumera uşor ce poate. Dar după cum spun recenziile amintite, programul suportă o grămadă de formate, cu codecurile incluse, şi mai toate funcţiunile clasice, de la viteză la volum, de la sincronizarea titrării la liste şi multe altele. Are şi o serie de interfeţe, colorabile după gusturi. Iniţial fontul la subtitrări era cam mic şi centrat stânga, dar în câteva secunde am găsit de unde să facă să arate cum doresc eu. Cu alte cuvinte meniul contextual al aplicaţiei e destul de intuitiv, cu opţiunile grupate cum te-ai aştepta.

imagine

Nu pot spune nimic despre performanţele programului, dar fiind că abia l-am descoperit. Dacă printre cititori sunt unii cu gusturi fine şi îi găsesc ceva atuuri sau hibe, îi rugăm să ne spună prin intermediul comentariilor 🙂 .


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (8 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. iHacks spune:

    Folosesc programul de ceva timp si sunt foarte multumit, imi place in mod special cum sunt afisate subtitrarile.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *