Legends of Solitaire: The Lost Cards


Pe vremuri, când accesul la jocuri pe calculator nu era aşa de uşor, mai pierdeam vremea cu Solitaire sau cu Free Cells. Pentru nostalgici, Legends of Solitaire: The Lost Cards readuce Solitaire îmbrăcat într-o poveste şi într-o altă variantă de joc – cam simplă totuşi pentru cei care au jucat pe vremuri Solitaire, mai potrivită pentru copii. Important este să cunoască succesiunea cărţilor de joc, pentru a le putea clădi unele peste altele. Povestea ne spune că regatul cărţilor de joc, odinioară fericit şi paşnic, a fost măcinat de ură şi războaie, şi acum se află în paragină.

imagine imagine

Se caută jucătorul care să fie în stare să găsească toate cărţile de joc pierdute şi să redea regatului strălucirea lui! Avem în partea de sus a ecranului o parte dintre cărţi clădite unele peste altele, în diferite formaţiuni, doar unele dintre ele fiind întoarse spre noi, iar în partea de jos avem în teanc restul de cărţi. Cărţile de sus care nu sunt acoperite de altele le putem pune peste cartea întoarsă cu faţa, de jos, dacă este la diferenţă de 1 punct ca valoare de ea. Nu trebuie să punem unele peste altele culori diferite (roşu peste negru sau negru peste roşu), cum era în vechiul Solitaire, şi cartea pusă poate fi mai mică sau mai mare, nu are importanţă.

imagine imagine imagine

La fiecare nivel de joc avem mai multe runde, în care trebuie să clădim cărţile în teancul de jos, încercând să rămânem cu cât mai puţine sus. Pentru fiecare coloană eliberată primim o stea, şi la finalul fiecărei runde se însumează obiectivele nivelului respectiv, în general legate de câte stele am obţinut, câţi bani, cât de mult am umplut indicatorul de progres… Nivelul se încheie atunci când ne-am atins obiectivele, şi trecem la un nou cadru, un nou nivel. Avem şi câteva cărţi speciale: fierarul care ne aduce bani, cheile care deblochează cărţile cu lacăt pe ele… Dacă nu suntem atenţi şi lăsăm sus o carte care ar fi putut fi mutată jos, când întoarcem următoarea din teanc suntem avertizaţi prin mişcarea cărţii respective – putem da Undo şi să o mutăm jos, dar putem apela o singură dată la Undo! Avem şi un magazin de unde ne putem cumpăra abilităţi şi puteri utile în joc. Cu trei moduri de joc: Casual, Normal, Hard, jocul poate fi şi ceva mai exigent pentru cei ce doresc mai multă provocare. Succes!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *