Dropbox dublează spaţiul… la conturile plătite


Sunt un veeechi client Dropbox, dar al planului gratuit. Când am pornit eu la drum cu ei ofereau 5GB. Apoi am prins tot felul de oferte şi am ajuns la 30GB (29,2 ca să fiu mai exact). Şi nu mă plâng: pentru nevoile mele pe moment e suficient. Da, îmi amintesc din trecut cum unii comentau “păi 2GB nu ar fi şi aşa de ajuns?” Depinde de nevoi. Dropbox la urma urmelor supravieţuieşte din planurile comerciale, iar clienţii plătitori tocmai au primit o veste extraordinară: spaţiul s-a dublat, preţul rămânând neschimbat.

imagine

Desigur, Dropbox a primit anul acesta palme puternice de la Google (cu Google Disc) şi de la Microsoft (cu SkyDrive), dar pe de altă parte are în spate nu doar anii de când oferă servicii de calitate, ci şi o paletă de facilităţi la care concurenţii nu au ajuns încă. Aşa se face că pe moment Dropbox merge înainte, iar dublarea spaţiului îi face mai atractivi. Planul gratuit porneşte de la doar 2GB, dar cu ajutorul prietenilor (referrals) poţi să ajungi la 18GB. În schimb pentru 100usd pe an (sau 10usd pe lună) poţi avea 100GB spaţiu, adică poţi avea grămadă din fişierele locale valoroase (documente, filme, fotografii) păstrate şi in the cloud. Sau pentru 200usd poţi avea 200GB…

Anunţul oficial se găseşte aici. Nu uitaţi că cu cont plătit versiunile fişierelor nu mai sunt păstrate doar 30 de zile. Dar din păcate, după atâţia ani, nici planurile comerciale nu permit (de cât cu şmecherii) sincronizarea folderelor din afara folderului Dropbox.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. Raimi spune:

    Din nou devine ispititor … Era cat pe ce in vara asta sa-mi iau cu 9 dolari 50 de Gb


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *