Convertiri cu Google… mai dinamice


Navighez cu Chrome şi grămadă de calcule le fac cu Chromey Calculator (doar că între timp a fost botezat Cloudy Calculator). Că am de făcut adunări, convertiri, ba chiar şi întrebări generale (pentru că foloseşte şi motorul Wolfram), sunt rezolvat! Când nu sunt la mine la calculator, desigur nu folosesc extensia ci direct Google. Şi uite că partea de transformări se îmbunătăţeşte. Avem o boxă mai dinamică, dar din păcate pe moment doar în engleză. Forţaţi cu un hl=en la sfârşit: precum https://www.google.com/search?q=123+km+in+miles&hl=en.

imagine imagine

Aşa după cum puteţi vedea mai sus, am putut să văd rapid câte zile am trăit până acum, dar şi câte uncii am… sau câte aş vrea să am, că nu am doar 80 de kilograme 🙁 . Cum modificăm numărul din stânga, cum aflăm imediat rezultatul actualizat în dreapta. Noul sistem nu include încă toate convertirile pe care le poate face Google (de exemplu de valută). Ca să vedeţi ce oferă pe moment iată o captură cu lista de tipuri de unităţi de măsură.

imagine

Cam atât. O inovaţie mică dar simpatică şi utilă. Sunt sigur că în câteva săptămâni se va propaga şi în versiunile “naţionale” de Google.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *