ElegantThemes Shortcodes


După cum unii dintre Dvs îşi amintesc, cu ceva timp în urmă am devenit membru al comunităţii ElegantThemes. Aceasta înseamnă că, pentru preţul plătit, am acces la toate temele lor, care în ultima vreme devin responsive, ceea ce e excelent pentru lumea mobilelor. Unul dintre lucrurile care m-au atras la ET au fost desigur shodtcode-urile oferite. Ele nu sunt un secret şi pot fi deci văzute de exemplu aici (dar practic pot fi văzute încorporate în orice temă ET). Ei bine, acum shortcode-urile pot fi luate şi puse în orice altă temă… folosind un plugin. Vedeţi anunţul oficial.

imagine

Desigur, pluginul e accesibil tot doar membrilor, căci vorbim de un premium content. Dar m-am gândit să vi-l semnalez ca un motiv în plus pentru aceia dintre Dvs care stau pe gânduri dacă să plătească cei 39usd (plus TVA) sau nu. Am fost desigur curios să văd cum merge. L-am descărcat şi pus pe un sit de teste, care are WordPress 3.4 instalat, cu tema implicită, fără nimic altceva. Am activat pluginul şi în câteva secunde am putut testa inserarea de text pe două coloane, de buton, de taburi, respectiv de boxe de avertizare. Ar mai fi acordeoanele şi altele, netestate, dar sunt sigur că merg brici.

imagine

PS: Faza cu plata vă demoralizează? Vă amintesc de jQuery UI Widgets. Face o treabă foarte bună, chiar dacă evident nu identică (sau la nivelul) pluginului ElegantThemes.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *