Maxthon pentru Android, iOS şi… copii


În aprilie anul curent am vorbit despre Maxthon în războiul navigatoarelor, după care am sublinia Câteva lucruri reuşite la Maxthon. Nu am fost însă conştient că există Maxthon şi pentru platformele mobile. Astfel în capturile de mai jos puteţi vedea Maxthon pentru iPhone. Arată bine, se mişcă bine… are taburi şi în rest cam tot ce găsim şi la Safari, adăugând sincronizarea – cu un cont Maxthon – astfel ca oriunde ai fi să ai aceleaşi semne de carte, parole ş.a. Mi-a plăcut că pe prima pagină îţi poţi pune scurtături spre siturile mai des vizitate.

imagine imagine imagine

Ah, da: cred că în plus faţă de Safari mai are modul de navigare privat, pe care îl găsim în setări. Aş zice că puţin sunt dezamăgit de modul lectură, care în Safari parcă merge mai bine. Navigând pe net, semnul de cărţulie (vezi a doua captură de mai jos) nu mi-a apărut peste tot unde m-aş fi aşteptat. Când apare ne arată o pagină în care avem doar textul relevant pus, uşor de mărit ca font, plus că îl putem schimba pe modul noapte. Mai multe informaţii puteţi afla aici. Şi, apropo, există Maxthon şi pentru Android, aici. Şi surpriza mea a fost să aflu că există şi o versiune a navigatorului pentru copii, aici, pentru tabletele cu Android.

imagine imagine imagine imagine

PS: Desigur, în iOS problema cu navigatoarele altele decât Safari (de exemplu Chrome pentru iOS l-am văzut lăudat) este că linkurile din emailuri (sau din alte aplicaţii) nu poţi alege tu unde să se deschidă, în ce navigator. Poate cândva Apple va deveni mai deschis la acest capitol.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *