Să nu uităm de SugarSync!


Să recapitulăm: marele clasic la capitolul “back-up cu sincronizare” este Dropbox. Pentru mine fără dubiu e cea mai faimoasă şi populară soluţie pentru cei care doresc să aibă un anumit număr de foldere şi fişiere salvate şi in the cloud, de unde să le poată accesa cu mai orice smartphone. Apoi au venit din urmă dar cu forţă soluţii precum One de la Ubuntu, Google Disc, SkyDrive de la Microsoft, SkyFile, Yandex şi multe altele (chiar şi Box.com – acum şi pentru conturile gratuite fac sincronizare). Dar să nu uităm de SugarSync!

imagine

Nu vă speriaţi că e link cu referral: e ca să aveţi cu 500MB în plus faţă de cei 5GB oferiţi din start. Cu acest sistem puteţi ajunge până la 32GB… ceea ce nu se întâmplă la Dropbox. Dar chestia care mie îmi place mai mult la SugarSync este că permite sincronizarea oricărui folder de pe calculator, şi nu a unuia unic cum impun Dropbox, Google, Microsoft… Desigur, sunt căi de păcălire, dar la SugarSync e din start gândit să poţi sincroniza orice foldere, de pe orice unităţi. Dacă mi-am amintit de SugarSync (pe care admit că l-am pus la naftalină) este pentru că am citit recentul articol SugarSync: The Most Well-Rounded Free File Backup & Syncing Service. Vă invit să citiţi acolo argumentele autorului în favoarea acestui serviciu.

imagine

Vă las cu un clip care sincer mi s-a părut mai mult comedie decât prezentarea serviciului 🙂 . Modul în care “udă” domniţa calculatorul e haios, dar poate în mare parte e intenţionat. La urma urmelor mesajul e clar. Şi cu aceasta sper să vă fi readus în atenţie SugarSync. Dacă folosiţi linkul meu vă amintesc că veţi avea 5GB+500MB.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (7 evaluări, media: 4,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *