jQuery UI Touch Punch


Făcând actualizarea la un sit WordPress m-am uitat puţin peste noutăţi sesizând jos de tot introducerea unei biblioteci pe numele ei jQuery UI Touch Punch. Mi-am chinuit puţin memoria apoi mi-am dat o palmă peste frunte: aha! Este o bibliotecă pe care îmi propusesem să o prezint, dar am tot întârziat. Despre ce este vorba? Dacă folosiţi biblioteca jQuery UI atunci vă bucuraţi desigur de diverse interacţiuni speciale, precum tras (drag&drop) de elemente, dar nu numai. Ei bine, merg din navigator cu mouse-ul dar nu răspunf la apăsări (ecrane tactile).

imagine

Am citit despre această bibliotecă şi mi-am spus: trebuie să o încerc. Ei bine, cu întârzierea de rigoare am făcut-o şi sunt uimit. O simplă includere a ei şi nici o schimbare de cod, nici măcar o linie, iar o aplicaţie de-a mea ce foloseşte intens jQuery UI merge brici şi de pe smartphone. Uau. Extraordinar! Dacă aveţi situri sau webaplicaţii ce folosesc jQuery UI vedeţi cum merg de sub mobil. Nu merg? Introduceţi doar această bibliotecă magică şi gata.

Sunt sigur că jQuery UI va include nativ aşa ceva în versiunile următoare, dar până atunci această bibliotecă e un ajutor minunat!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *