S/2: Panda şi pinguinul, injecţii , PSD şi gătit


În ciuda titlului Panda şi pinguinul nu au de-a face nimic cu Zoo, injecţiile nu sunt medicinale ci ţin de MySQL, iar PSD nu e partidul ci formatul Adobe Photoshop. În schimb partea cu gătitul e reală 🙂 . Avem deci nişte semnalări, scurt-pe-doi (S/2). Şi am să încep cu un articol pe care l-am citit cu maaare atenţie şi l-am găsit a fi foarte informativ: What You Need to Know About the Google Panda and Google Penguin Algorithms. Pentru cei afectaţi de aceşti algoritmi articolul e de MUSAI de citit.

imagine

A doua recomandare este articolul de ieri de pe MakeUseOf: What Is An SQL Injection? De remarcat că articolul se limitează la ce spune în titlu: ce este o injectare MySQL, netratând şi aspectul “curativ”, adică tratarea tehnică a problemei, pentru a ne asigura că nu suntem expuşi unor astfel de riscuri. Dar pe de altă parte cine citeşte atent articolul şi înţelege problema e pe jumătate pus pe drumul spre a bloca astfel de atacuri. Şi de la webmasteri trecem la webdesigneri care vor aprecia un alt articol de ieri: Best Sources To Hunt For Free PSDs. Titlul spune totul, aşa că nu mai pierd vremea.

Sar acum la ultima recomandare. Nu e un articol tocmai proaspăt… de fapt e vechi de aproape o lună… Îl pun însă pentru a schimba radical focalizarea tehnică a articolelor de mai sus: 10 Mega-Popular YouTube Cooking Channels By Cuisine. Veţi găsi (doamnelor şi domnişoarelor în special?) zeci de clipuri interesante.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. Super articolul, si multumesc de link-ul catre informatii despre Panda si Penguin. Cu cateva minute pana sa citesc articolul tau rasfoiam unele bloguri si imi venise in minte ideea de diferenta intre cele doua. Nu stiam foarte clar cu ce se ocupa Panda si Penguin dar acum totul e lamurit. Mult succes in continuare.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *