Cum vede Google anul 2012


În România (sau poate pentru limba română) s-a căutat intens în 2012 “rezultate bacalaureat” şi “filme online”, dar pe primul loc “creative monkeyz”. Persoana cea mai căutată pe net a fost Whitney Houston, urmată de Adrian Năstase şi Lucian Bute. Da, “Vara nu dorm” apare în topul celor mai căutate melodii, dar nu pe primul loc. La întrebările “cum să”, pe români pare a-i fi frământat “cum de sărută?”, iar la capitolul “ce este” întrebarea e foarte profundă: “ce este iubirea?” :). Vedeţi mai multe în raportul Zeitgeist pentru România. Cât priveşte global… să vedem clipul.

Evident, există unele intersecţii cu interesul global, dar mici. De exemplu pe plan mondial filmul “The Hunger Games” apare cel mai căutat la categoria sa. În top ten-ul românesc nu apare deloc. Mai multe informaţii în anunţul oficial. Puteţi revedea şi ce a fost de interes în 2011 sau în 2010.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. Sper sa nu mai fie Google asa sever cu bloggeri. Asta imi doresc eu pentru 2013 :). Sa isi tina in lesa animalele lui de companie.

  2. jürgen.toth spune:

    Trei infografice cu diferite „topuri” de pe Google, Facebook şi Twiter sunt oferite aici: http://www.seo.com/blog/what-peaked-our-interest-in-2012-infographic/


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *