Aplicaţii de Crăciun pentru iOS şi Android


Febra Crăciunului se resimte (până) şi în spaţiul aplicaţiilor pentru mobile. Şi nu, nu am să mă leg de sunete, ci rămân strict la aplicaţii. De exemplu cei care deţin un iPhone (sau iPad) au câteva recomandări notabile în articolul 25 Fun Christmas Apps For Your iPhone & iPad. Desigur, nu toate aplicaţiile de acolo sunt gratuite, dar dacă ai bani de iPhone sau iPad se presupune că 1-3 dolari nu reprezintă un capăt de ţară ;). Da, unele aplicaţii ajung şi la 5-10 dolari. Dar sunt pentru toate gusturile, vârstele şi genurile. De la aplicaţii informative, la jocuri, de la instrumente utile la poveşti pentru copii.

imagine imagine imagine

Ca să fie şi ceva trimiteri directe, iată trei, spre aplicaţii gratuite: Appy Christmas (îţi redă cu altă voce ceea ce spui); Christmas Activity Book HD (cum zice titlul); Christmas!! (calendar, numărătoare inversă, jocuri, bancuri ş.a.). Din aceeaşi sursă dar pentru Android recomand 20 Random & Fun Christmas Apps For Android. Câteva gratuite: Christmas Facts; Christmas Hymnal; Christmas Story Books; Christmas Tree Live Wallpaper; Free Christmas List… Cu unele intersecţii, o altă listă de aplicaţii de Crăciun pentru Android am găsit aici: 10 Must Have Fun Christmas Android Apps.

imagine imagine imagine

PS: Fără legătură cu Crăciunul, dar legate de Android, mai recomand ceva la final – 40 Really Cool Android Home Screens For Your Inspiration.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *