Pudding Monsters pentru Android şi iOS


Unele jocuri pot fi înşelător de copilăreşti la o primă privire. Este şi cazul jocului Puddling Monsters, pe care îl puteţi descărca pentru iPhone-uri şi iPad-uri, dar şi pentru dispozitive cu Android. Eu mi l-am luat la 3 lei şi ceva, preţ care probabil e valabil indiferent de platformă. E produs de Zeptolab, care sunt fără îndoială faimoşi pentru Cut the Rope (primul joc pentru Android pe care mi l-am cumpărat). Şi chiar dacă merg pe aceeaşi reţetă (eroi simpatici), jocul în sine este complet diferit.

imagine

Deci nu, nu e vorba de o clonă la Cut the Rope, dar clar e o clonă la ceva. Doar că nu ştiu acum să nominalizez un titlu vechi pe o idee similară (aşa, departe, seamănă cumva cu Atomix). Pe scurt avem de-a face cu o tablă pe care sunt mici budincuţe, care se tem că vor fi mâncate… doar dacă nu se unesc într-o budincă mai maaare, mai mare chiar decât cei care ar atenta să le mănânce. Cine ar mânca o budincă uriaşă? (Eu, eu!) Ei bine, pe tabla de pornire – care se vrea a fi o masă – trebuie să unim budincile trăgându-le cu degetul. Dar dacă pe direcţia în care tragem nu există vreun obstacol, budinca se tot duce şi se duce, căzând. Nope, nu e bine! Trebuie deci să găsim acele moduri de a le deplasa astfel încât să se oprească în ceva, treptat să se oprească unele în altele, spre victoria finală: MAREA BUDINCĂ.

imagine imagine imagine

Evident că pe parcurs apar tot felul de provocări, de la “arhitectura” dificilă a mesei, la budinci speciale, care fie se deplasează în grup, fie lasă urme… şi altele cu specialităţile lor. Vă las acum cu clipul de prezentare. Nu înainte de a sublinia că jocul creşte rapid în complexitate, deci fetiţa mea ce mică s-a “plictisit” rapid de el. Pentru copiii puţin mai mari sau categoric pentru adulţii care îndrăgesc provocările pentru minte şi nu se simt jenaţi de decorul cu budinci şi monştri ;), Pudding Monsters e o reală plăcere. Şi îi va ţine ocupaţi mult timp, dat fiind că acum are deja 75 de niveluri, şi vor mai veni în timp şi altele.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *