Samsung Galaxy Tab 2 10.1 cu tot ce îi trebuie


Din titlu eu am doar prima parte, adică o tabletă Samsung Galaxy Tab 2 10.1 (varianta cu 3G, dar există şi fără 3G – 1544 lei) care mă încântă foarte mult. Partea “cu tot ce îi trebuie” va să vină… Din păcate nu tot ce i-ar mai trebui există mereu pe stoc, dar de exemplu husa Husa A-case Deluxe Samsung Galaxy Tab 2 P5100 şi P5110 Black acum este, la 120 lei. Desigur că se găsesc şi alte huse mai ieftine (una la 84 de lei) sau mai scumpe (alta la 180 de lei), dar eu sper să îmi iau una care nu doar să protejeze tableta ci şi să permită aşezarea ei comodă pentru utilizare.

imagine

Mai jos vedeţi cum ar arăta în husa ce e şi stand, cu trei poziţii, adică unghiuri de înclinare. Dar pretenţiile pot creşte la o… husă-tastatură, la peste 400 de lei. În afară de faptul că tastatura e bluetooth nu prea mai găsesc informaţii, aşa că nu ştiu dacă are cumva port USB sau altceva. Strict tastatură se găseşte aici, la peste 300 de lei, despre putem citi că are un port pentru încărcare şi posibilitatea să scoţi sunetul în boxe (iar mai jos e un clip).

imagine

Ce mi-aş dori – şi am văzut că există şi prin supermarket-uri, dar la preţuri ceva mai umflate – sunt adaptoare pentru HDMI (103 lei… şi poţi să urmăreşti VPlay.ro de exemplu pe televizor… vorbesc de un televizor care nu merge şi singur la internet) sau pentru USB (83 lei… şi poţi conecta o memorie USB… sau un mouse&tastatură wireless). Nu am spus nimic de folii de protecţie, dar trebuie şi acelea :). Şi cam aşa poţi avea tableta Samsung Galaxy Tab 2 cu tot ce îi trebuie… Scoţând din buzunar peste 2000 de lei… poate 2500. Vă las acum cu un clip despre dock-ul – tastatură.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. MTV spune:

    Intrebare: aveti idee unde se gaseste pe la noi Tab 2 (de 7″ sau de 10″) care sa aiba inclus si port IRDA? In specificatiile din linkul dat nu am vazut asa ceva. Am in familie un Tab 2 de 7″ cu 3g dar nu are port IRDA. Din cate stiu modelele fabricate pentru SUA au asa ceva. Portul nu se foloseste pentru transfer de date ci pentru a trimite comenzi la TV si alte electronice care functioneaza cu telecomenzi… clasice.

  2. dini spune:

    Am un Samsung Galaxy 10.1. Se poate conecta la internetul mobil USB de la Romtelecom?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *