Cronometru pentru Android


Magazinul oficial Google Play a depăşit ca număr de aplicaţii oferta Apple. Desigur că nu numărul lor general contează ci paleta de funcţii acoperite. Dar după cum bine ştim şi în majoritatea cazurilor chiar se confirmă zicala: concurenţa sporeşte calitatea. Noile aplicaţii Android se pliază tot mai mult posibilităţilor tehnice ale device-urilor cu hardware de ultimă generaţie. În plus dezvoltatorii lor acum îşi permit (de fapt sunt nevoiţi) să ţină cont şi de o afişare optică mai atrăgătoare a aplicaţiilor lor.

imagine

Ultimate Stopwatch & Timer este o aplicaţie Android mai mult decât simplă. Ea oferă ca funcţie doar un cronometru cu două moduri de utilizare: primul porneşte de la secunda zero (apăsaţi pe ecran pentru start şi stop) iar pentru al doilea se poate seta numărătoarea inversă. Trecerea dintr-un mod în celălalt se face cu apăsare pe meniul Mode iar cercul roşu afişează o nouă fereastră pentru setările de timp dorite. Însă punctul forte al acestei aplicaţii este designul, aspectul vizual foarte plăcut ochiului. Acesta este rezultatul colaborării programatorului Rich Hyndmann cu designera Marie Schweiz. Aplicaţia vine implicit şi cu un layout pentru tablete. De remarcat ar mai fi faptul că autorul pune la dispoziţie întregul cod al aplicaţiei pe Google Code precum şi pe moment o variantă beta pentru curajoşi pe contul său Google+.

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. Sorin Agrigoroaei spune:

    As fi preferat ca butonul START sa fie ceva mai mare, dar am observar ca tot ecranul este „sensibil” la oprirea/pornirea cronometrului. Asta e o chestie super faina. Imi place aspectul minimalist si dimensiunea mica a aplicatiei.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *