Bitdefender Internet Security 2013 gratuit pentru o oră… pe zi… trei zile


Via ArenaIT aflu că Bitdefender, mândri foc (normal!) după ce au devenit “Produsul anului” – vedeţi aici detalii – oferă în parteneriat cu Yoda.ro produsul lor intitulat Bitdefender Internet Security 2013 gratuit… azi, mâine şi poimâine. Probabil oferta de astăzi aţi ratat-o, dar mai sunt două zile… dacă acţionaţi între orele 15 şi 16 (datele, reţineţi, 23, 24 şi 25 ianuarie). Totul este să mergeţi AICI. Oferta este pentru 1PC, pe un an de zile. Altfel îl puteţi cumpăra pentru aproximativ 190 de lei.

imagine

Trebuie să indicaţi adresa de email, după cum se vede în captură… căci pe email veţi primi cheia de înregistrare. Mie unul nu mi-a sosit încă, dar voi corecta articolul după ce îmi ajunge cheia. Am primit cheia prin email şi, atenţie!, spune că dacă produsul nu este activat în termen de 30 de zile, va fi invalidată. Deci nu vă gândiţi la această ocazie ca o oportunitate de a strânge “licenţă gratuită pentru zile negre”. Oferta merită fructificată de cei care într-adevăr au nevoie de un antivirus din lipsă de variante sau din atracţie faţă de Bitdefender.

Şi dacă tot vorbim de Bitdefender, un comunicat de azi ne atrage atenţia asupra unui produs numit 60-Second Virus Scanner, citez: “o aplicație desktop gratuită și ușor de folosit, care utilizează tehnologia de scanare nr. 1 în lume pentru a vă atenționa cu privire la virușii activi din PC-urile dumneavoastră. Cu 60-Second Virus Scanner veți obține garanția că sistemul de de scanare proactiv Bidefender vă protejează calculatorul, alertându-vă cu privire la amenințările active. În plus, acesta vă permite să verificați performanța software-ului antivirus existent pentru a vă asigura că acesta vă protejează de atacuri.”

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (5 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

8 comentarii

 1. Ionut spune:

  Hej Radu!

  Multumesc de informatie. Din pacate, astazi am ratat, insa maine sunt pe faza. 🙂

  //Ionut

 2. radu.capan spune:

  Un program gratuit nu are cum să fie echivalentul unui program comercial… oferit de aceeaşi firmă.

 3. Dan spune:

  Nu vreau să mă lansez într-o dezbatere pe probleme de securitate IT. Marea majoritate a utilizatorilor nici nu știu să acceseze meniul unei soluții „Internet Security”, și nici nu au nevoie de funcțiile incluse. Versiunea propusă de mine nu necesită nici o setare și oferă aceeași protecție ca versiunea comercială. Pentru cititul presei, rețele de socializare, filme online pe calculatoare mai vechi, cum au majoritatea utilizatorilor, versiunea gratuită e de ajuns.

 4. radu.capan spune:

  Mulţumesc pentru explicarea punctului de vedere.

 5. rzv spune:

  Super, azi am rata si eu dar maine … 😉 Multumesc de pont

 6. Dan spune:

  Cu respect! Acest site este în folderul cu „Favorite”, în „Bookmarks”.

 7. marales spune:

  Am citit prost si in ultima zi mi-am pus alarma la telefon la 16:00 ca atunci aveam impresia ca incepe promotia, cand am intrat pe site si am vazut ca s-a terminat era sa ma aveam putin si ma dadeam cu capu de birou. Big fail 🙁


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *