SnapPea: Android controlat de sub Windows


Fie smartphone-ul cât de smart, îţi doreşti să îl poţi administra mai uşor, nu din spaţiul mic oferit de ecranul telefonului. Ne ajută diverse soluţii, printre care SnapPea, un program gratuit care se instalează sub Windows şi care apoi permite conectarea telefonului sau tabletei… şi încep avantajele. Poţi să îţi dezinstalezi sau instalezi (mai) uşor aplicaţii, să vezi cât ocupă, eventual să faci mutări între memoria internă şi memoria de pe card; să faci căutare între SMS-uri sau să scrii SMS-uri de pe tastatura completă a PC-ului; să vezi pozele de pe telefon, să asculţi muzica de pe telefon… evident şi să faci curăţenie.

imagine

Programul se oferă şi să facă backup la toate datele sau la ce alegi tu (ex: contactele), ceea ce e minunat. Poate asocia fişiere APK, astfel ca la un dublu click în MS Explorer să ţi le instaleze pe smartphone! Şi probabil face mai multe, dar eu pe moment sunt încântat că pot mai uşor să văd SMS-urile trimise, chiar firele de discuţie, aşa după cum se vede mai jos, precum şi să scriu dintr-un şut la mai mulţi. O să îmi spuneţi că şi KIES face aşa ceva. Corect. Probabil e o chestiune de gusturi sau de alternative. Şi nu e nimic rău să avem alternative. Da, KIES e bun şi pentru update-uri, iar SnapPea nu… Oricum, mi se pare un program interesant şi de reţinut.

imagine

Cred că se poate face comunicarea între program şi smartphone şi via Wi-Fi. Eu aveam telefonul conectat pe USB pentru încărcarea bateriei, deci pe această cale m-am dus. Iată şi un clip de prezentare.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (5 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. sergiu spune:

    Este o alternativa tot gratis care nu presupune instalarea unui program in calculator. Airdroid. Merge foarte bine si dupa cum ziceam se poate folosi si pe calculatoarele prietenilor cand esti la ei acasa fara a fi nevoit sa intalezi ceva in calculator. Merge direct in browser.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *