Office 365 Premium… pentru (strict) acasă


Pentru că românul e bogat şi cu salariul aliniat la nivelul Uniunii Europene, în sfârşit puteţi să vă cumpăraţi pachetul Office Professional şi vă costă doar 2.300 de lei. Sau există o variantă selectivă (Word, Excel, PowerPoint şi OneNote), pentru acasă şi şcoală, la 610 lei. Şi mai selectivi? Atunci puteţi cumpăra independent aplicaţiile, la 590 de lei FIECARE. V-a pierit cheful? Probabil că da. Şi mie. Coborât fiind moralul, străluceşte ca o alternativă apetisantă pachetul Office 365 Premium pentru acasă. La doar 430 de lei… atenţie – pe an! Dar pentru 5, nu pentru 1 calculator.

imagine

Da, varianta Office 365 Premium pentru acasă este super-atrăgătoare pentru cei care au în casă mai multe calculatoare. Desigur, rămâne faptul că e un abonament anual, dar dacă cumva apare o nouă versiune, continuând abonamentul veţi avea mereu cea mai nouă versiune. Să vedem poate mai bine într-o listă atuurile.

  • preţ mai decent decât să cumperi pachetul Professional la 2.300 de lei
  • nu pentru un calculator ci pentru cinci (plus alte dispozitive pe care poate rula)
  • primeşti un extra 20GB de spaţiu în SkyDrive
  • primeşti lunar 60 de minute pentru convorbiri internaţionale cu Skype
  • poţi folosi “Office la cerere” (Office on demand) pe orice calculator ai acces la internet

Pentru americani cel puţin, se pare că se poate plăti şi via PayPal: pentru noi doar cu card de credit. Nu am parcurs încă procesul pentru că 430 de lei nu sunt aşa, de aruncat pe teste, dar personal cred că e o ofertă bună şi, dacă nu voi găsi o altă cale (sau ceva motivaţii care să mă îndepărteze de Office 2013), cândva voi face pasul.

imagine

Am găsit şi un clip de prezentare.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *