Plumber 3 – de-a instalatorul


Vă place să vă jucaţi de-a instalatorul, cu ţevi pe care trebuie să le conectaţi între ele pentru ca apa să nu se scurgă aiurea? Dacă da, din magazinul de aplicaţii din Windows 8 vă puteţi instala Plumber 3, pentru 100 de nivele de meşterit la ţevi! La fiecare nivel avem un robinet închis, bucăţi de ţevi – drepte, curbate sau în cruce – şi un capăt fix de ţeavă, pe unde trebuie să se scurgă apa. Bucăţile de ţevi – mai puţin cele în cruce – pot fi rotite, scopul nostru evident fiind acela de a crea o ţeavă lungă neîntreruptă de la robinet la capătul de scurgere.

imagine imagine

Dacă primele două nivele sunt siiimple, chiar de "încălzire", ţevile neumplând decât maxim jumătate din ecran, de la nivelul 3 avem un ecran întreg cu bucăţi de ţevi de rotit şi potrivit! Puteţi urmări, la How to play, şi o scurtă demonstraţie despre cum se joacă, dar totul e destul de intuitiv. Prea multe indicaţii de joc nu sunt de dat: porniţi aranjarea ţevilor de la ambele capete fixe – uneori nu sunt prea multe variante de căi de ales la capete, ceea ce vă uşurează munca mai departe. După ce aţi reuşit să asamblaţi o ţeavă fără întreruperi – nu este nevoie să folosiţi toate bucăţile de ţeavă date – daţi drumul la apă, şi când ajunge la capăt, treceţi la următorul nivel. Dacă aţi greşi cumva şi apa se scurge aiurea… Game Over! Dar puteţi relua jocul de la ultimul nivel jucat. Nu şi dacă reluaţi un nivel anterior, pentru a-l juca mai bine: atunci din păcate toate celelalte care urmează, deşi le-aţi jucat deja, apar din nou blocate. Ar trebui însă să fiţi deja experţi în nivelele parcurse – glumesc, nu e chiar aşa uşor să îţi aminteşti toată încâlcitura de ţevi!

imagine imagine imagine

Jocul este disponibil şi pentru Android (nu l-am găsit în Google Play, dar o căutare pe Google o să îl indice în diverse alte “depozite”). Succes!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *