Box.com: iar 50GB pe viaţă, pe o uşiţă specială


În octombrie anul trecut, Box.com dădea 10GB în loc de 5GB pentru cei cu iPad/iPhone; în august acelaşi an dădeau 25GB pe o anume uşiţă; dar cel mai tare a fost acum un an, când tot omul cu Android îşi putea upgrada contul de la 5GB la… 50GB. Ei bine, vremurile bune se întorc, în parte, pentru cei ce vor acţiona rapid. Urmând acest link veţi putea să vă deschideţi gratuit un cont de 50GB… pe viaţă. Şi vă veţi putea invita prietenii să îşi deschidă cont gratuit tot de 50GB. Sigur că vedeţi acolo că e o ofertă pentru Dell… dar nu contează în fapt.

imagine

Pentru că subiectul a fost tratat repetat aici, nu voi prezenta Box.com ca şi cum ar fi pentru prima oară. Aici e un articol din 2007, iar de atunci lucrurile au devenit şi mai bune. De exemplu sincronizarea fişierelor locale cu contul Box.com. Eu unul nu folosesc Box.com decât pentru depozitare şi pentru a insera fişiere PDF, imagini, muzică şi altele în “cutiuţe” de pus în pagini web. Face o treabă atât de minunată! Dar dacă ştiţi serviciul ştiţi şi ce poate… dacă nu, profitaţi de ofertă până nu se duce.

PS: Reţineţi – merge doar pentru conturi noi, deci nu vă puteţi face upgrade pentru un cont pe care îl aveţi deja. Păcat.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (6 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

8 comentarii

 1. Roman spune:

  Pentru conturile vechi se poate proceda în felul următor:
  1. Se schimbă emailul pentru contul vechi
  2. Se crează un cont nou cu emailul vechi
  3. Se migrează fișierele

 2. Gabriel spune:

  Nu mai merge. Cat despre Roman, ce ai scris tu acolo nu tot cont nou se cheama? Dar hai sa scriem ca literele si comment-urile sunt gratis…

 3. radu.capan spune:

  Ce a scris Roman mi se pare valid: daca ai o adresa pe care ai cont Box clasic, e o metoda ca pe ea sa iti asociezi un cont de oferta. Aceasta a trecut, dar vor veni altele. Si sfatul lui Roman e valid. Atata timp cat nu ai tone de migrat.

 4. jürgen.toth spune:

  Sfatul lui Roman e interesant, dar nu migrarea documentelor mi se pare a fi problema majoră într-un asemenea caz, ci partajarea acestora. Dacă le am „embed”-uite pe diferite site-uri web, atunci munca va fi mult mai greoaie, căci nu cred că linkurile rămân aceleaşi.

 5. pety spune:

  Am vazut tarziu… nu mai functioneaza oferta 🙁

 6. robert spune:

  Şi Mediafire oferă 50Gb gratuit, doar că sunt anumite limitări…

 7. Eu am prins 50 acum si 25 data trecuta :). Mare pacat ca nu merg combinate.

 8. moroşanu spune:

  Data trecută am bifat din plin, la oferta de 25 GB, acuuuuuuuum, mna! Am picat tîrziu, însă, oricum, mulţumim maestre Capan, de aici ni se trag multe dintre cele bune şi frumoase 🙂


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *