WeBuilder 2014: prin SMS la doar 3 euro


Probabil vă amintiţi articolul similar de acum un an. Între timp WeBuilder a trecut la versiunea 2014 iar oferta pentru România (şi pentru alte ţări… sărace? oricum, ţări care clar nu şi-ar permite preţul real, de 40 euro) rămâne valabilă: 3 euro, plus TVA. Acum admit că nu am fost atent să mă uit la costurile dinainte de a comanda licenţa, aşa că nu pot spune exact dacă e 3.72 euro sau mai mult (am acum cheltuieli de 5,3 euro deci sau am mai cheltuit eu cumva, sau costul ar putea fi la 4-5 euro în realitate). Oricum, nu e 40 euro.

imagine

Nu vă aruncaţi să îl cumpăraţi – evident. Îl puteţi testa, dar maaare păcat, nu 30 de zile ci 30 de lansări. Dacă vă convinge, puteţi trece şi la pasul cu SMS. Eu l-am achiziţionat acum un an cu mare bucurie, ca să descopăr că aveam probleme cu fişiere ANSI. Cu cele UTF8 nu, doar cu cele ANSI. Între timp problema pare a se mai fi corectat, văd în WeBuilder fără probleme fişierele ANSI, dar pe de altă parte tot mai mult lucrez cu UTF8, deci aspectul ANSI îmi va deveni în timp irelevant.

imagine

Versiunea 2014 este super-lăudată de autorii ei: In short – version 2014 is our greatest release ever. It has more features, better performance, less clutter and is 100% modern. Vă invit să vedeţi această pagină pentru o listă completă a noutăţilor. Veţi vedea că acum programul se încarcă mai rapid, oferă auto-completările mai rapid, caută în fişiere mai rapid (şi alte rapid, rapid, rapid). Dar pe bune că lista este mult, mult mai lungă şi merită să o vedeţi. Cu adevărat s-a investit mult în versiunea 2014. Am să încerc să văd dacă pot trece de pe phpDesigner (mult mai scump), pe WeBuilder…

Să nu uit: mergeţi pe pagina producătorului, Blumentals.net, pentru că şi alte programe de-ale lor au preţuri speciale pentru România. De exemplu aplicaţia pentru butoane şi meniuri!

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. pety spune:

    Pe cand o comparatie intre phpDesigner si WeBuilder 2014?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *