Bomber Mine pentru Android


Dacă e să ne luăm după puţinele reacţii la Bomber Mine – mă refer la comentariile din pagina din Google Play – atunci ar trebui să ne ferim de acest joc. L-am instalat sceptic, dar până acum nu pot să confirm respectivele plângeri. Şi dacă Bomber Mine vă sună cunoscut, acum ceva vreme am scris despre BomberMine.com, dar nu, nu au legătură între ele. Jocul pentru Android nu este multiplayer… şi este destul de fidel originalului (mă refer la jocul de prin anii 1980-1990).

imagine imagine

În esenţă avem de controlat un roboţel ce lasă bombe în urma sa, când apăsăm butonul cu A (probabil de la Arm?), ce pot exploda după ce trece numărul de secunde indicat pe ele sau la comandă, apăsând M (probabil de la Manual?). Pentru deplasarea robotului avem două feluri de “joystick”-uri, unul ce presupune apăsare pe cele patru direcţii, iar celălalt alunecare în direcţia dorită. Şi dacă iniţial roboţelul ştie să lase doar câte o bombă pe rând, găsirea bonusurilor ne vor aduce şi mai multe bombe (chiar infinit), dar şi rază de acţiune mai lungă. Plus alte bonusuri gen viteză sporită. Nu ştiu dacă aş avea răbdare să joc foarte multe niveluri, dar e simpatic. Ce nu îmi place este că după ce ai scăpat de monştri nivelul nu se încheie: trebuie să dai şi de poartă şi de cheie, care sunt ascunse sub căsuţele explodabile. Deci de la un moment dat tot arunci în aer ziduri căutând ca bezmeticul poarta şi/sau cheia ;). Dar poate e doar impresia mea. Fiind gratuit, îl puteţi testa uşor.

imagine imagine

PS: Văd pe Google Play o recomandare, tot un joc gen Bomberman. Îi spune Bomberman Hero şi e în haine de Crăciun. Variantă de Paşti nu există? 😉

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *