Lazors pentru Android şi iOS


Unele jocuri te sperie cu grafica lor, parcă întorcându-te în timp cu 20-30 de ani (când unii dintre cititorii noştri nici nu erau născuţi). Şi totuşi, Lazors (pe care îl găsiţi şi pentru Android şi pentru iOS) este genial în felul lui şi parcă în cele din urmă grafica lui nici nu este atât de urâtă! Sau faptul că jocul te prinde îţi face grafica gri mai acceptabilă? Trebuie spus clar şi de la început că acesta este un joc de logică, deci mai departe merită să citească doar fanii genului. Şi nu e de glumă: unele niveluri sunt de-a dreptul criminale, dar până la ele puteţi trece prin pachete mai acceptabile.

imagine imagine imagine

După cum am spus deja şi după cum se vede în prima captură, jocul este structurat pe pachete cu 10 niveluri fiecare. Pe moment sunt parcă 12 pachete, deci 120 de niveluri. Dar pachete se vor mai adăuga în timp. Ce ni se cere însă în fiecare nivel? Să trecem raza roşie prin punctele indicate, uneori parţial acoperite de blocuri. În capturile de mai sus am nimerit genul de bloc care reflectă la 90 de grade raza, dar mai avem un tip de bloc semi-transparent, care şi reflectă raza şi o lasă să treacă (deci intră una, ies două), precum şi tipul de bloc mat, ce opreşte definitiv raza. Totul e să mutăm blocurile disponibile în poziţiile potrivite pentru a conduce raza. Nu sună foarte pasionant, nu? Încercaţi jocul, căci e gratuit, şi apoi vă pronunţaţi. Să nu uit: unele blocuri sunt bătute în cuie, ceea ce complică treburile.

Simplu, bine realizat, combinând logica uneori cu norocul (da, da, veţi muta uneori blocurile la întâmplare dând de soluţia perfectă)… Mie îmi place, sper şi altora!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. costel spune:

    Multumesc pentru informarea despre acest joc , este genial.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *