Sokoban Garden 3D pentru Android


Am văzut SokoBall, acum vă propun un verişor al lui: Sokoban Garden 3D. Dincolo de faptul că aspectul jocului e mai de grădiniţă decât la SokoBall, am spus deja că Sokoban Garden 3D îmi place mai mult. Tragi mămăruţa cu degetul… e mai uşor, mai intuitiv. Dar acesta e modul implicit, pentru că mai are două moduri de deplasare, ambele intuitive. Oricum, faptul că are mai multe variante de deplasare îl face mai uşor de potrivit pe stilul fiecăruia. Poţi comuta din 3D în 2D, şi în plus poţi face zoom pe tablă.

imagine imagine

Sunt cred că peste o sută de niveluri, grupate pe pachete şi teoretic numărul lor va creşte în timp. Dar şi aşa, câte sunt deja vor oferi o ocupaţie pentru multe ore, chiar zile (cică nu e genul pe care să îl joci obsesiv, ci bun de pauze). Probabil e cam ne-necesar să explic regulile la Sokoban, dar hai să vedem pe scurt: trebuie să duceţi pietrele pe căsuţele cu X, caz în care “becul” verde se va aprinde. Provocarea vine din faptul că piesele pot fi doar împinse, nu şi trase. Drept urmare trebuie să îţi calculezi bine mişcările, să nu duci piesele în locuri de unde mai apoi nu le poţi face nimic.

Dacă v-aţi blocat, există un sistem de hinturi dar nu foarte generos: sau insistaţi până găsiţi soluţia, sau puteţi să cumpăraţi soluţii (şi scăpaţi şi de reclamă). Atenţie: dacă daţi copiilor, ar putea să cumpere şi să vă treziţi cu cheltuieli pe card. Mai bine scoateţi internetul înainte să le puneţi tableta în mână. Vă las acum cu un clip de prezentare şi cu o întrebare: ştiţi jocuri Sokoban mai reuşite pentru Android?


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *